Karriär

Vi växer, är du vår nästa kollega?

Om Kendrill:

Kendrill AB är ett entreprenöriellt bolag som hyr ut och säljer specialiserade maskiner & tillbehör till bygg- och anläggningsbranschen. Vi är sedan länge etablerade i Stockholm och har nyligen också slagit upp portarna i Göteborg. Kendrill har nyligen bytt ägare och nu börjar nu en expansiv fas där vi utökar både geografin och produktutbudet. Ett viktigt led i detta är få in en driven platschef - som tar ansvar för vår tillväxtresa i Oslo!


Driven Platschef/Country Manager till Kendrill i Oslo

Land: Norge
Stad: Oslo

Heltid

Kendrill fortsätter att expandera och söker nu en driven platschef som vill vara med på en spännande resa i att driva och utveckla vår nya anläggning i Oslo!

Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du får vara med och bygga upp något nytt från grunden - med stöttning från drivna och kompetenta kollegor i Sverige. Trivs du i ett bolag med korta beslutsvägar och stor frihet samt lockas av affärer och teknik? Är svaret ja, läs vidare nedan!

Om tjänsten

Rollen är ny, bred och din att forma. Dina arbetsdagar blir varierade och kan bland annat innebära:

 • Kundmottagning

 • Kundbesök

 • Serva, tvätta och reparera maskiner

 • Marknadsföring och försäljning i regionen

Då du kommer att ha det övergripande operationella ansvaret för Kendrills tillväxt i regionen kommer du att få möjlighet att sätta rutiner och hitta nya vägar för att skapa tillväxt och fler nöjda kunder.

Du kommer att vara vår första anställda i Oslo, men du kommer att ha kollegor i vårt systerbolag Work System som du delar lokal med. Vi siktar också på att anställa fler till ditt team i takt med att Osloregionen växer. Rollen innebär därför på sikt även personalansvar där din roll blir att motivera, coacha och leda dina medarbetare till att bli ett effektivt team.

Din profil

Vi tror att du har arbetat med någon typ av försäljning tidigare, kanske i en roll som fältsäljare, kundansvarig eller Account Manager? Det är meriterande om du även har arbetat inom bygg-, rivning- eller anläggningsbranschen tidigare, dock inget krav.

Som person är du nytänkande, resultatdriven och vågar ta initiativ. Du är en social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov och tillsammans med ditt tekniska intresse, drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt hittar du den bästa lösningen åt kunden.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och gör detta obehindrat på norska. Har du även kunskaper i svenska ser vi detta som ett extra plus hos dig. Du rör dig vant i digitala kanaler och är trygg i Officepaketet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din ansökan

Ansökan skickas till matilda@northcastleab.com. Sista ansökningsdag är 7/7. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Ange följande referens när du ansöker: ”Platschef Kendrill Oslo”.

För mer information kring tjänsten kontakta:
Matilda Björkegren
matilda@northcastleab.com
0735–371767

 

 

Säljare / Account manager

Land: Sverige
Stad: Stockholm

Heltid

Arbetsbeskrivning

Som säljansvarig kommer du jobba med uppsökande försäljning och vara Kendrills huvudsakliga representant ute hos kunderna. Du kommer ha stor frihet att forma dina dagar men också krav på initiativ- och beslutsförmåga i syfte att uppnå resultat. Du utgår från Stockholm och till din hjälp kommer du framförallt jobba nära VD men du kommer också kunna bolla frågor och idéer med depåansvarig och serviceansvarig i både Stockholm och Göteborg. Rätt person kommer erbjudas en marknadsmässig lön, prestationsbaserad bonus, förmånsbil, försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. men framförallt ett spännande jobb och trevliga kollegor.

Om tjänsten

 • Du ska ha arbetslivserfarenhet från uppsökande försäljning

 • Du ska ha erfarenhet från rivnings och/eller håltagningsbranschen

 • Du ska ha B-körkort

 • Du ska ha en god förmåga i att läsa, skriva och räkna

 • Svenska och engelska i tal och skrift

 • Du ska vara social och kundorienterad

 • Du ska vara självdriven tycka om att pusha dig för att nå resultat

Personliga egenskaper

Våra värdeord är Snabbhet, Enkelhet och Stolthet; det betyder att du som person behöver vara snabb och drivande i ditt arbete, flexibel och enkel i ditt samarbete och noggrann med det du gör så att både du och företaget kan vara stolta över ditt arbete. Arbetstempot är högt och vi förväntar oss också att du själv kan, och tycker om att, lösa problem som uppstår.

Din ansökan

Ansökan skickas till matilda@northcastleab.com. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ange följande referens när du ansöker: ”Säljare / Account manager för Kendrill”.

För mer information kring tjänsten kontakta:
Matilda Björkegren
matilda@northcastleab.com
0735–371767