Betongsågning, kapning och håltagning

Här hittar du utrustning för sågning, kapning och håltagning såsom t.ex. kärnborrutrustnning, diamantborrar, väggsågar, asfaltsågar, hydrauliska kapar, golvslipar, betongslipar och mycket mer. Vi har även kraftfulla betongsågar du kan hyra som är snabba och med hög precision.

Vi tillhandahåller ett stort utbud av produkter för att öka produktiviteten och effektiviteten i era projekt. Vi är ett entreprenöriellt bolag med korta beslutsvägar. Ser du något som saknas i vår portfölj som du och andra gärna skulle hyra, hör av dig till oss så kan det snabbt bli verklighet.

Behöver du frigöra kapital för att växa och kunna ta dig an större projekt? Vi köper gärna loss relevanta produkter från dig och erbjuder dig möjlighet att leasa tillbaka dem. Då frigör du dig även från bekymmer över stillestånd p.g.a. maskinhaveri. Vi byter ut dina leasade maskiner på dagen.

 
Hakken.jpg

Kärnborrutrustning

Vi har flera modeller av diamantborrar i olika storlekar, kompletta med stativ och vattenmatning.

Hilti+Väggsåg.jpg

Väggsågar

Vi hyr ut olika modeller av hydrauliska väggsågar. I sortimentet finns olika storlekar med kapacitet på klingdiameter på upp till 1200 mm.

Cedima+cf-22e.png

Golvsågar & Asfaltsågar

Vi hyr ut olika modeller av golvsågar och asfaltsågar. Med och utan åkverk och både bensindrivna och eldrivna. I sortimentet finns olika storlekar med kapacitet för klingdiameter på upp till 1200 mm.

 
Hydraulisk+ringsåg.png

Hydrauliska ringsågar

Den hydrauliska kapmaskinen K 3600 tillför excentrisk drift av klingan, vilket betyder att kapningsdjupet är hela 270 mm. Anpassningsbar för breda fönsterapplikationer. Den är speciellt välanpassad för att inte störa omgivning på grund av uteblivna avgaser och låga bullernivåer.

Maximalt sågdjup: 270 mm
Max. klingdiameter: 370 mm

Husqvarna+eldriven+betongkap.png

Elektriska kapar

Elektriska kapmaskiner är ideala för inomhusbruk och andra avgaskänsliga miljöer, som skolor och områden med mycket folk. 

Maximalt sågdjup: 125 mm
Max. klingdiameter: 350 mm
Vikt: ca 8 kg

 

Hydraulisk+kap+k2500-3.png

Hydrauliska kapar

Hydrauliskt tryck är ett utmärkt alternativ, en smidig och effektiv kraftkälla. Våra hydrauldrivna kapar är anmärkningsvärt lätta och lätta att hantera, robusta och kraftfulla. Fria från avgaser och låg ljudnivå gör dem särskilt lämpliga för jobb inomhus. De är robusta och pålitliga

Maximalt sågdjup: 150 mm
Max. klingdiameter: 400 mm

 
Hydralisk kjedjesåg ICS 823.png

Kedjesågar

Betongsåg ICS 823H med svärd för sågdjup upp till 40 cm. Överlägsen snabbhet och noggrannhet för kapning av hål med raka hörn. Även för kapning av gjutjärns-, segjärns-, PVC- och betongrör.

Golvsåg Scan Combiflex 45.jpg

Golvslipar

Vi har elektriska betongslipar upp till 450mm slipbredd. Perfekta för ett stort utbud av tillämpningar, t.ex. ytskiktsborttagning, betongslipning och betongpolering. Med dess slipningsbredd på upp till 450 mm är de perfekta för både små, svårttillgängliga ytor, så väl som för större ytor. Den kan enkelt fällas ihop och plockas isär  vid transport eller lagring.

golvfräs 200.jpg

Golvfräs

Liten och smidig ytfräs med låg vikt. En mångsidig fräs som klarar många olika typer av jobb som t.ex. betong, spackel, golvbeläggningar, färg, lim med mera.

Avverkningsbredd: 200mm