Uthyrning bergspräckning & bergborrningborrning

Vi tillhandahåller ett stort utbud av produkter för att öka produktiviteten och effektiviteten i era projekt. Vi är ett entreprenöriellt bolag med korta beslutsvägar. Ser du något som saknas i vår portfölj som du och andra gärna skulle hyra, hör av dig till oss så kan det snabbt bli verklighet.

Behöver du frigöra kapital för att växa och kunna ta dig an större projekt? Vi köper gärna loss relevanta produkter från dig och erbjuder dig möjlighet att leasa tillbaka dem. Då frigör du dig även från bekymmer över stillestånd p.g.a. maskinhaveri. Vi byter ut dina leasade maskiner på dagen.

 
Huvudsakligt användningsområde: Civil engineering Borrmetod: Tophammer Håldiameter: 27 mm - 51 mm Produktfamilj: FlexiROC Hytt: Nej Rock drill/DTH hammer size: COP 1028 ; COP DS5 Rotary head: N/A Maximalt håldjup: 9 m Motor: 48 kW Air capacity (FAD): 23 l/s

Huvudsakligt användningsområde: Civil engineering
Borrmetod: Tophammer
Håldiameter: 27 mm - 51 mm
Produktfamilj: FlexiROC
Hytt: Nej
Rock drill/DTH hammer size: COP 1028 ; COP DS5
Rotary head: N/A
Maximalt håldjup: 9 m
Motor: 48 kW
Air capacity (FAD): 23 l/s

Borrvagn

Ovanjordsborraggregat för anläggningsarbeten

 • Bommens långa räckvidd gör riggen lämplig för flera olika anläggningstillämpningar

 • Avancerad bergborrmaskinskonstruktion ger utmärkt fritt avgiven luftmängd

 • Terrängframkomlighet för utmärkt mobilitet

FlexiROC T15 R är den minsta hydrauliska borriggen med topphammare från Surface and Exploration Drilling-divisionen. Den är idealisk för mindre anläggningsarbeten, bergförstärkning, stensprängning och användning i stenbrytningsindustrin. Det är en fyrhjulig och midjestyrd rigg med full radiostyrning. FlexiROC T15 R är lätt att transportera, väger under 3 ton och har små transportmått. Riggen kan till exempel används vid fundamentborrning, dikesgrävning, stensprängning/-spräckning osv.

Bergborrutrustning.png

Tryckluftdriven bergborrmaskin

Vi har flera modeller av tryckluftsdrivna bergborrmaskiner i olika storlekar samt med knämatare för att kunna borra i olika riktningar. Flera modeller har vibrationsdämpade handtag. 

Alla modeller har inbyggd luftspolning. Ett direkt luftflöde inuti borrstålet avlägsnar borrflis och förhindrar borren från att borra fast.

C9+och+C12.jpg

Handhållna hydrauliska stenspräckare

Handhållen spräckning är utmärkt för mindre jobb, trånga utrymmen och eller jobb där det kan vara känsligt med vibrationer. Denna typ av bergspräckning är tyst och nära på dammfri. Vi hyr ut ett par olika modeller vilket gör det möjligt för dig att testa dig fram till vilken dimension som passar aktuellt jobb.

 
Kompressor XAS 88.jpeg

Små och lätta dieseldrivna luftkompressorer

Vi hyr ut olika modeller av mobila luftkompressorer som kan kopplas efter bil. Vi hyr ut dem både separat eller ihop med bergborrutrustning. Luftflödet varierar mellan modellerna men går upp till 5 kubikmeter per minut (8,33 l/s).

Cobra.jpeg

Cobra Combi

Bensindriven bilningsmaskin som även fungerar som en bergborrmaskin utan behov av kompressor och slangar.

Cobra Combi är en suverän bilningsmaskin som är avsedd för lättare material. Denna universalmaskin kan borra upp till 30 cm per minut i solid granit och till ett djup på upp till två meter, tack vare den inbyggda enheten för luftspolning.

Knämatare.jpeg

Knämatare

Teleskopben med knäled för borrning på hög höjd.

Lätt och Robust - tillverkas av en legering som är utvecklad för användning i rymdfarkoster.

Snabbanslutning - När det är kort om tid innebär enkel anslutning kostnadsbesparingar.

Enkel åtkomst - Matningsreglaget är placerat på knämataren, vilket gör det lätt att nå.