Produkter för uthyrning

Vi tillhandahåller ett stort utbud av produkter för att öka produktiviteten och effektiviteten i era projekt. Vi är ett entreprenöriellt bolag med korta beslutsvägar. Ser du något som saknas i vår portfölj som du och andra gärna skulle hyra, hör av dig till oss så kan det snabbt bli verklighet.

Behöver du frigöra kapital för att växa och kunna ta dig an större projekt? Vi köper gärna loss relevanta produkter från dig och erbjuder dig möjlighet att leasa tillbaka dem. Då frigör du dig även från bekymmer över stillestånd p.g.a. maskinhaveri. Vi byter ut dina leasade maskiner på dagen.

Väggsågar, motorkapar, golvsågar i olika storlekar och djup.

Klingor finns att både köpa och hyra.

Rivningsrobotar & Bilningsrobotar Brokk, Husqvarna med ett stort uppslag av tillbehör och kompletterande produkter. Handhållna bilmaskiner för mindre smidigare bilning.

Snigeldynamit och andra förbrukningsvaror finns att köpa.

Hydrauliska spräckare från Darda i olika storlekar, tillhörande aggregat, borrmaskiner, bergborrmaskiner och kompressorer.

Dardafett, Dardakilar och bleck samt andra förbrukningsvaror finns att köpa.

Med vår batteridrivna högtippande minidumper kan du arbeta i alla miljöer, kommer intill på de flesta ställen och högtippa lasten direkt i din container.

Inga farliga avgaser eller tunga manuella lyft.

Kan lasta upp till 1500kg.